Voorjaarsdiner met wilde kruiden

Voorjaarsdiner met wilde kruiden

Ontdek én proef hoe lekker het voorjaar is

15

Ervaring

70+

Groepen deelnemers

1000+

Enthousiaste cursisten

Het voorjaar is verrukkelijk, al die mooie verse kruiden!

Ontdek samen met De Natuurkok al het heerlijks wat groeit en bloeit in het voorjaar.

Na een korte inleiding en proeverij van reeds geplukte wilde kruiden, gaan we direct aan de slag. Gezamenlijk bereiden we een uitgebreid 3 gangen menu boven vuur.

Het voorjaar is verrukkelijk, al die mooie verse kruiden!

Ontdek samen met De Natuurkok al het heerlijks wat groeit en bloeit in het voorjaar.

Na een korte inleiding en proeverij van reeds geplukte wilde kruiden, gaan we direct aan de slag. Gezamenlijk bereiden we een uitgebreid 3 gangen menu boven vuur.

Ons team

Jeroen Nielen Buitenkok

“Als echt buitenmens met een achtergrond in de horeca deel ik graag mijn kennis en passie over de eetbare natuur en het buiten koken.” 

Ons team

Jeroen Nielen 

Buitenkok

“Als echt buitenmens met een achtergrond in de horeca deel ik graag mijn kennis en passie over de eetbare natuur en het buiten koken.” 

Geniet van in de natuur zijn en het opdoen van inspiratie
Ontdek welke voorjaarskruiden eetbaar zijn en hoe je ze klaar kunt maken 
Geniet van een heerlijke met elkaar gemaakte maaltijd met wilde voorjaarskruiden
Geniet van in de natuur zijn en het opdoen van inspiratie
Ontdek welke voorjaarskruiden eetbaar zijn en hoe je ze klaar kunt maken 
Geniet van een heerlijke met elkaar gemaakte maaltijd met wilde voorjaarskruiden
€ 95,-

Voorjaarsdiner met wilde kruiden

Er groeien zo veel mooie verse kruiden, dat de mogelijkheden oneindig zijn. Een kleine blik op het menu:


Mosterd-kraailook soep

***

Zalmzijde met kruiden van de plank
Gehaktbrood met daslook-kruidenkorst (of vegetarisch versie)
Zevenblad quiche met tomaat

Wildpluksalade

***

Pruimen-appel kruimel taart uit de Dutch Oven met crème fraîche


Datum: 14 april 2024

Duur: 16:00 - 20:00 uur

Locatie: Omgeving Zeist of Cothen

Deelnemers: 10 -20 personen

Kosten zijn inclusief diner, koffie,  thee en een glas wijn of sap

Doe mee; ontdek, proef en geniet van de overheerlijke voorjaarskruiden

Doe mee; ontdek, proef en geniet van de overheerlijke voorjaarskruiden